23 mai 2010

Question mark

Avand in vedere ca anumite persoane ma plictisesc prin prostia lor de zi cu zi si prin faptul ca respira aer fara a avea autorizatie de respirat , il consuma degeaba .Orice consumator trebuie sa plateasca pe lumea asta , avand in vedere ca respira aer degeaba platesc prin existenta si prostie.Trebuie sa avem si prosti , nu numai elite :)).

Azi am facut un fel de sondaj si am intrebat pe unul , pe altul ce inseamna "Bag Ladies" ca sa-mi sustin afirmatia pe care o facusem mai devreme (bag ladies pentru mine inseamna curve blonde , roscate , cu 1000 de culori pe ele , cu gentuta , cu buze formate pentru mumu , cu  cicatrice la buza de sus , etc...).Nu am fost surprins cand mai multe persoane mi-au raspuns cam asa:

^_^ Zapezel O_o: moshule , esti?
^_^ Zapezel O_o:
Feel Kewl xD: da
Feel Kewl xD: zi
^_^ Zapezel O_o: ce inseamna bag ladies?
Feel Kewl xD: femei de duzina?
Feel Kewl xD:
Feel Kewl xD: curve?
^_^ Zapezel O_o: esti rapid )
Feel Kewl xD:
Feel Kewl xD: de ce?
^_^ Zapezel O_o: sondaj

Pentru voi ce inseamna "Bag Ladies" ?

28 comentarii:

Cocutsa spunea...

Observ ca ti-a raspuns multa lume. Interesant.
Zapezel, faci cea mai veche si cea mai cunoscuta greseala de pe lumea asta. Judeci o carte dupa coperta. Sau in cazul asta.. continutul unui blog dupa numele lui. Si ii pui si pe altii sa faca aceiasi greseala. It feels so.. been there, done that, know what I mean? It's a little old, try something new :D

Zapezel spunea...

Mi-e lene sa postez toate raspunsurile !

Pune si tu aceeasi intrebare persoanelor din jurul tau :> si vezi ce raspuns primesti :))) !

Inca ceva !

Te reprezinta extrem de bine titlul blogului

Anonim spunea...

Stai putin. Zapezel e baiat ??!?! Baiaaaat ?=))))) Frate, cum mortii ma-tii sa fii baiat ? Esti o mentosana in toata firea. Gay esi sigur, nici nu se pune problema. Deci, cum te simti domnisoara Zapezel, aka cea mai NOUA MENTOSANA din Galaxie ? Barfiti si voi ca intre fete ? ;;) Olive, Cosmina, Ella, MMK siii ZAPEZEEEEEEEEEL! Nu pot sa cred, zapezel = gay. Mentosane = grup alcatuit din niste fututi in cur. Am intrebat eu mai multa lume, foarte multa. Vre-o 2 persoane.

G. ;*;*

Zapezel spunea...

I'm not gay :))) ! Sunt Mentosan :> si ma laud cu asta decat patroana sef a unei adunaturi de panarame, "bag ladies = Cocuta si Andreuts" auzi =)))).

Daca mentosane = cu ce ai zis tu ,
Bag Ladies = o adunatura de curva mancatoare de sloboz ,futute-n cur de 10 cai frumosi , egocentriste , centuriste , muiste etc..Faceti si filme porno? Aaa..vine ziua unui prieten si ma gandeam sa-i fac cadou niste panarame ca sclave, va bagati? ;;)
Adunatura asta se rezuma doar la 2 persoane :)))=))) !

Cocutsa , avand in vedere ca tu iei deciziile pentru ca esti "pestele" , ce-ar fi sa vii sa te umplu de "zapada" ?

'ella spunea...

foarte tare,mor de ras,"ejneboon"!!!
alta caracterizare nu se putea mai bine
a si din cate am auzit se pare ca e un filmulet,poza cu una dintre ele:))

Anonim spunea...

Mancatorie de cacat e in mentosane. Adica in grpupu` tau Zapezica. :D Ella, ai racait balegaru` la porci ? App, am auzit ca erai pe stop si te-ai futut cu Stres si aii imbaxit toata camera. D-aia au dormin Cos cu Veli pe hol :))) nu pot sa cred asa ceva =))))

Zapezica, ti-as spune sa sugi pula, dar iti place asta. Cocuta nu ia deciziile in Bag Ladies, nu e ca in Mentosane. Cocuta si Andreuts sunt de treaba, Cosmina si taranca aia imbaxita din buzoieni nu sunt. Mai ales imbaxita pizdii, vine cu paru nespalat la scoala si mai are si defect la ochi se uita la tine zici ca se uita pe geam...Si Zapezel, tu te crezi ? :))))

Cocutsa spunea...

Wait a second! Cine e "Anonim"?

A si apropo Zapezel, tin sa iti amintesc ca nu ma cunosti, deci inceteaza sa pui etichete. Eu nu te-am jignit pe tine in nici un fel. Fi baiat finut, "de Bucuresti", educat si civilizat. Arata ca esti mai sus decat noi, asa cum pretinzi :P

Cocutsa spunea...

"Te reprezinta extrem de bine titlul blogului."

Copiluuuu', repet, nu ma cunosti :D

PS: Scuze, abia acum am citit toate comentariile :D

Anonim spunea...

Ma gandesc,rar da' ma gandesc si la prostii de genu'...cum o fi sa fii prost de dai in cratere? Sa zici ca niste fete sunt curve doar ca sa vada lumea cat de frustrat esti tu...nu stiu cum se face ca eu cand zic zapezel ma gandesc la o paluga subnutrita cu acnee, ce asculta guta la casti si scrie pe un blog mai de cacat decat insasi cacatul.
Ca tot e sondaj...pot sa zic ca eu cand aud bag ladies ma gandesc la ceva cu mult desupra ta si a prietenilor din lumea on line, mama cos si miss ella cea care ne face cu mana stanga din cotetul porcilor caci cu dreapta se sprijina in lopata... cat despre ce ai zis de fete...stii ca faci asta doar din prostie,sunt sigura, caci fetele nu ti-au facut tie nimic atat teoretic cat nici practic...dar asta ramane intre noi si ar mai fi cateva chestii pe care as putea sa le explic, da' nu are rost sa ma cobor la nivelul tau de primata ca sa ma fac inteleasa atat de tine cat si de tovarasa aici mancatoare de cacat,acasa de balega, ella.
In fond, don'soarele de care te iei tu se cam pisa pe tine, rectific...pe voi, din orice unghi. :)
Lory.

'ella spunea...

Daca tot te iei de lucrurile legate de viata mea,de ce nu iti scri si numele?a?si iti zic eu ca sincer ai vrea sa ajungi in clasa a 12 asa cum sunt eu,si daca am probleme de vedere ce?stai linistit/a uite-te la tine de 2 ori inainte sa comentezi,vad ca altceva rau de mine nu ai stiut sa mai zici,logic daca nu ai ce:))
si pana la urma Zapezel vorbeste cu cine vrea pana la ura,si sigur si-a dat seama foarte bine cum suntem fiecare!

Anonim spunea...

Zapezel,ti`ai intrat bine in rolul de catelus al Cosminei!te felicit.totusi nu vrei sa te iei de noi.ramai la prieteni tai online si incearca sa nu te bagi in treburile lor/noastre.nu de alta dar vorbesti in necunostinta de cauza.

Anonim spunea...

Aundrea eram...

'ella spunea...

Lory te salut din cuibarul gainilor,nu al porcilor ca de proci nu am,doar cateva gaini amarate:))

Zapezel spunea...

Avand in vedere ac sunt un psiholog al dracului de priceput in ale mele , pot sa mentionez ca stiu cum va functioneaza capul tuturor, asa ca tot voi vorbiti in necunostiinta de cauza. Nu am nevoie decat de 3 cuvinte din gura voastra , de fata voastra ca sa imi dau seama ce fel de cacat cu diploma nascut anal sunteti :D .Pana acum nu am gresit niciodata in a intelege oamenii dupa cum vorbesc si dupa cum arata ,pentru ca ,daca o sa va dati seama hainele in fac pe om , si o carte nu se judeca dupa coperta dar asta e valabila doar pentru carti nu si pentru frustrate.Oricum :)) Nu-mi bat capul cu progenituri..si ne vedem in iad unde o sa fie placerea mea sa va cunosc.Eu voi amesteca in oala cu smoala unde o sa va aflati toate :)

si ca sa citez un mare geniu in viata : "Da-te-n gatu' matii" sau "I think your name is cheap , you look like shh" =)))

zapezel spunea...

Am uitat sa precizez ! Totul ramane la Cocutsa si Andreuts , doar de ele "am nevoie"

Anonim spunea...

Ma,e destul de normal sa te ataci si sa te deranjeze oarecum anumite comentarii,atunci cand stii ca nu este adevarat sau..este *laughing*
Eu nu am inteles nici acum de ce daca toata lumea va lasa ca pe voi,nu va mai ia in seama,nu mai comenteaza,pur si simplu nu mai zice nimic,voi continuati.
E plictisitor sincer si cam pierdere de vreme.
Cat despre orasul sau satul in care locuiesti,familia si situatia financiara si multe altele,eu nu vad de ce sunt niste subiecte de "luat in vizor".
Daca e s-o luam asa,nici Dragos-Voda nu e mai departe de Dor Marunt sau Buzoieni si in Dor Marunt locuieste si prietena voastra,Andreuts,practic e bagata cam in aceeasi oala din punctul asta de vedere.
Fiecare isi spune parerea,si-o sustine.Nu te poti face placut peste tot,asta e clar,logic.
Si nici nu vad de ce ai vrea in continuare sa te agreeze toata lumea.
Am vorbit in general aici,nu ma adresez unei singure persoane.
Toti suntem egali, chiar daca provenim din medii diferite si avem alte anturaje,alte obiceiuri s.a.m.d.
Si Anonimul am impresia ca e Meris,dupa felul in care vorbeste,dupa limbaj.
Wtv.
Get a life..

Anonim spunea...

Cosmina eram..*smile*

Cocutsa spunea...

De fapt Zapezel, eu din limbajul tau inteleg ca ai fi un cocalar obosit. Si nu, nu incerc sa te jignesc. E doar un fapt. Vorbesti prea urat pentru baiatul intelectual si cu cap care incerci sa pari.

Ce Cosmina, iar iti sare tandara desi tu ai lasat loc de buna ziua? Ce trist.
O fi misto sa ii lasi pe altii sa se atace in locul tau? Intreb si eu. Pornesc un sondaj =))

Anonim spunea...

Cum i-am zis si lui Edy, nu toata lumea e obligata sa agreeze o anumita persoana si doar datorita faptului ca majoritatea celor care scriu cu noi pe mentosane si aici ma refer la noi,cei care suntem mai apropiati, nu si-au facut o parere buna despre voi, nimeni nu le-o poate schimba, in afara de ei insisi.
Eu nu sunt genul care sa bage unui om tot felul de cacaturi in cap sau sa bage strambe intre anumite persoane.
Nu v-a mai zis nimeni absolut nimic, dar voi tot continuati.N-aveti decat, faceti ce sititi voi mai bine, daca asta va face mai fericiti.
Asta e viata.

Andreuts spunea...

Vai,a iesit regina la interval.:))A lasat google translate deoparte pentru 2 sec si s-a coborat printre muritori.
Cosmina,noi nu ti-am mai zis tie nimic,tu ai inceput cu sondaje si cu apropouri pe blog.Fereasca Dzeu sa zici ceva fata in fata,nici nu n intalnim in fiecare zi.Vezi tu,d-aia esti penibila,d-aia radem noi de tine.
Cat despre faza cu filmuletul/poza de care a zis ella,va rog frumos sa ni le aduceti,daca tot sunteti asa de sigure si pe urma mai vorbim.
Si chiar nu mi se pare ca noi ne agitam,noi vorbim finut,nu ca Zapezel,ca altfel de mult puteam sa zicem ca esti proasta si sa te injuram,da' vezi tu asta e diferenta dintre noi.

Anonim spunea...

Zapezel a facut sondajul pentru ca asa a vrut el,imi spusese pe mess ca a cautat ce inseamna "bag ladies" si ca o sa faca un sondaj si asa mai departe. Eu nu i-am zis niciodata lui Zapezel sau oricui altcuiva sa faca ce spun eu si invers. Asta nu intelegeti voi. Aveti impresia ca daca gata ne-am certat nu mai avem nici o treaba si nu va poate inghiti si alte persoane din jur,totul e din cauza mea. Eu doar am precizat pe blog pentru ca mi-a dat mai multe conversatii si era destul de funny,de ce sa nu recunosc?
Dar nu are rost sa va dau explicatii pentru ca o fac degeaba.
Si nu ar fi cazul sa vorbim despre "convorbirea intre patru ochi" pentru ca nici tu nu mi-ai zis vreodata ceva in fata.Ai preferat sa o faci pe blog sau pe mess, pentru ca e mai usor si mai comod.
Nu serios acum, poate daca ati mai lasa interpretarile astea de-o parte, nu s-ar mai agita nimeni pe-aici si prin "agitat" nu ma refer la sensul de "atacat",pentru ca anumiti oameni incearca sa clarifice lucrurile cu voi, pentru a nu mai exista mahalaua asta care sincer nu isi are rostul.
Intleegeti odata ca nu am nimic cu nimeni si nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Nu are rost.

Andreuts spunea...

Tocmai tu vorbesti ? :)))
Tu daca ai ceva de zis te folosesti de blog si de mess ca acolo e toata viata ta.
Si mahala nu mi se pare deloc ca facem,nu noi injuram aici,mai citeste o data,si vezi cine a fost finut in commenturi si cine nu.
Stiu ca nu am cu cine vorbi,dar asa de tare ma distrati cu prostia voastra.
Sa-ti amintesc ca de cand ne-am certat eu nu te-am mai bagat in seama,dar ai simtit tu nevoia sa bati apropouri,nu stiu ce nu-ti ajunge.
Termina cu discursurile astea de Miss World ca nu te prind absolut deloc.Faci pe martira ,dar faza cu filmulete mi se pare penibila si chiar de prost gust,de fapt stai,asa esti tu.

Cocutsa spunea...

"Mahala" este pur si simplu din cauza bunul tau prieten, Zapezel, care adreseaza niste cuvinte urate :D Daca nu ar face chestia asta, ar fi doar o discutie.
Cat despre melodia pentru care a "sarit" si Nametel asa, mie mi se pare o gluma chiar reusita.
Sti foarte bine ca eu daca am ceva important de zis spun. Cum a fost, for example, in cazul Simonei. Tie nu am nimic in special sa iti spun. Ai fi preferat sa vin marti la scoala si sa iti pun melodia pe telefon? Didn't think so :P

Andreuts spunea...

Btw,e "nu va pot inghiti alte persoane din jur".Ai inceput sa gandesti prea mult in engleza si ai uitat romana.

Anonim spunea...

Da Cocutsa,la tine asta am apreciat sincer tot timpul,ma rog,acum cu Andreuts "vorbeam" de fapt.
Si sa revin la tine, bravo tie ca esti atat de buna la engleza si nu sunt ironica, fiecare cu inclinatiile lui pana la urma, dar eu nu imi aduc aminte sa te fi jignit. Si apropuri nu am batut, daca tu te-ai simtit,asta e partea a doua.
Nu stiu de unde ai tot dedus tu partea cu blog-ul,mess-ul si toate cele ca ar fi partea cea mai importanta din viata mea, dar stai linisita ca am inceput sa ma invat cu comportamentul asta al tau, cand nu iti convine ceva,cand ceva nu e pe placul tau sau nu iese asa cum vrei tu sau te doare adevarul si altele (sunt doar niste variant) incepi sa jignesti,sa vorbesti urat de toata lumea,cand de fapt ar fi cazul sa te uiti si la tine mai intai,sincer acum.
Cum ziceam,eu sper sa ne potolim toti si sa incetam cu lucrurile astea,pentru ca mie imi pare sincer rau ca ne pierdem vremea aiurea,adica da,poate cateodata e si un "punct" care de binedispune,dar la un momentdat devine plictisitor si multi au si alte lucruri mai bune de facut.
Ca un P.S. asa pentru ca tot suntem in aceeasi clasa,vedeti ca am avut tema la romana,ceva de genul "importanta religiei intr-un cuplu".
Somn usor

Andreuts spunea...

Nu eu sunt asa,te-ai cam descris pe tine.
SI nu te jignesc,iti arat cum e chiar sa am ceva cu tine,ca traiai de ceva timp cu impresia asta,desi inainte nu era cazul.
Noi sa fim sanatosi.

Cocutsa spunea...

Trecand peste cearta, multumesc frumos pentru tema, eram total in ceata cu ce avem de facut :D:D

Anonim spunea...

N-ai pentru ce, eu am gasit 2 chestii despre doua familii si la istorie n-am prea gasit.Am selectat eu cateva lucruri dar nu stiu daca e chiar ok.
Somn usor,acum chiar am plecat!

Trimiteți un comentariu

Comenteaza cu cap !